English Informations

Feuerwehrtraditionsverein Emden - Ostfriesland e.V. von 1999

Wir werden unterstützt durch die Stadtwerke Emden, Sparkasse Emden und der Stadt Emden

+++ Besuchen Sie auch unseren Feuerwehr-Oldtimer-Blog oldtimerblog.feuerwehrtraditionsverein-emden.de +++

We are the Feuerwehrtraditionsverein Emden - Ostfriesland e.V. von 1999 the english meaning may be Fire Department-Traditions-Club Emden - East-Fresia e.V. from 1999.

We collect historian tools and vehicles from the Fire Department und repair them for our exhibition. Pictures you are able to find in the Navigation "Im Museum" than "Ausstellungsräume" (Exhibition rooms) or "Fahrzeuge" (Vehicles).

If you want to visit us with a guided tour on english, please use Contact-Form to make an appointment.

Opening-Time

Wednesday, Thursday and Friday

From 2 pm to 5 pm

Hauptstrasse 1b

25723 Emden

Lower Saxony / Germany

We are next to the petrol station

Click here for Google-Maps

Gedenktafel

Wir bleiben in ewiger Verbundenheit mit unserem Freund und Kameraden

Reiner van Hoorn.

Aktuelles / News

Vereinsmitglieder können das Protokoll der letzten Sondersitzung per Mail anforden.
Mail an

info@feuerwehrtraditionsverein-emden.de